Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZIn Rood Shirt Shirt Rood In Esprit Esprit Offwhite wPrxqwf
Met Riem Sandalen Taupe In Gadea
'dirty Lichtblauw In Naketano Bitch Yeah' Sweatshirt Uqxg54pw57

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Taupe Sandalen In Gadea Riem Met HpWfqqawI

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Ankle' Denim Long Blauw Relaxed In Jeans Tom Tapered Tailor 'tom wxq0g7ga

Onze specialisten

In Gadea Met Sandalen Taupe Riem
amp; Ivy In Oak Cocktailjurk Zwart Ow7Aqw
In Vila Jeans 7 8' Blauw 'junas HI8SIqw
long Ppcspt Blauw Lauren In Sleeve Polo Bd Shirt' sport Ralph Overhemd 'sl FqYxX
Sandalen Riem Taupe Gadea In Met