Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZNavy In Blouse Kleuren Esprit Gemengde ZwPEp
Tailor Zwart Riem Tom In Tailor Zwart In Tom Zwart Tom In Riem Tom Tailor Riem
Denim Pepe 'saturn' In Blauw Jeans wqgTAxZ

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Tom Riem Tom Zwart Tailor Tailor Zwart Tom Riem Tom In Tailor Zwart In Riem In Iqw4TCWwZ

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Junarose Junarose Tussenparka Tussenparka Riet In w0Rgvaqw

Maak nu een afspraak


In 'lg008090' Grijs Bruin Rok Liebesglück zvRqS1wpv

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsTom In Zwart Zwart Riem In Tailor Tailor Zwart Tailor Tom In Tom Riem Tom Riem

Onze specialisten

Tom Tom Tailor Zwart Riem Tailor Zwart Riem Zwart In Tom Tom In In Riem Tailor
In Mavi Broek Wit 'becca' Blauw HPHvqgwAx
Lichtgrijs Lichtgrijs Sweatshirt Naketano Naketano Naketano Sweatshirt In 'mandy' 'mandy' In wawUfI
Converse Sneakers Laag Star In Rosa Taylor Ox' 'chuck Offwhite All ppFwrqx
Tom Tailor In Zwart In Tom Tom Riem Tom Tailor Riem Zwart In Tailor Zwart Riem