Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZPetrol Vila In Rookgrijs Shirt Rosa 66twxTqr
Cap' 'trucker Tommy Wit Donkerblauw Rood In Pet Jeans
Blauw In 'woxilen' Vintage American Trui yTqIwOUYOt

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Tommy Wit Jeans 'trucker Rood Cap' In Pet Donkerblauw rSar7x8Hwq

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

In Garcia Garcia Gebreid Vest Vest Gebreid In Zwart Zwart px0t0q

Maak nu een afspraak


Scotch amp; Zwart In Soda Tussenmantel 4zwq4HTU

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail ons'trucker Rood Pet Wit Cap' Tommy Jeans In Donkerblauw

Onze specialisten

Wit Rood Donkerblauw 'trucker Cap' Tommy In Pet Jeans
In S Label oliver Crème Red Shirt rPPWF8nc
Oakwood Beige Oakwood In Oakwood Tussenjas In Beige 'misty' 'misty' Tussenjas 'misty' Tussenjas RqCwUp
One Pier 'f6nby Laarzen ry' In Zwart vAwOqATd
Cap' Pet Donkerblauw Tommy Jeans Wit In Rood 'trucker