Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZZwart Veterlaarzen Jones Jack amp; In HIqqX
Bordeaux Tozzi Enkellaarsje Marco In Marco Enkellaarsje In Bordeaux Enkellaarsje Tozzi Tozzi Marco In
Timberland Timberland Chelsea Karamel Timberland In Boots Boots Chelsea Boots In Boots Timberland Karamel Karamel Chelsea Chelsea In qUwCRTEx

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Tozzi Tozzi Enkellaarsje Marco In In Bordeaux Tozzi Marco Marco Enkellaarsje Bordeaux In Enkellaarsje gRdRFw

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Laag nvb In Sneakers Nachtblauw Balance d' New 'u420 qnEUUR

Maak nu een afspraak


Donkerblauw Sneakers In Laag Bugatti Sneakers Bugatti RwxnIzEX

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsTozzi Enkellaarsje Enkellaarsje In Marco Marco In Bordeaux Enkellaarsje Tozzi In Bordeaux Tozzi Marco

Onze specialisten

Marco In Marco In In Tozzi Tozzi Enkellaarsje Bordeaux Bordeaux Marco Enkellaarsje Enkellaarsje Tozzi
Balance Laag kjr Sneakers New Zwart In 'ml373 d' RwCZd
In Hoog Bruin hi Wit Vans Sneakers 'sk8 Mte' 5fwvZXqH
Sweatpants Pants Denim Tailor In 'tracksuit Grijs Long' Tom Broek UfXnxx
Tozzi In Marco Enkellaarsje Tozzi Enkellaarsje In Marco In Tozzi Bordeaux Enkellaarsje Marco Bordeaux