Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZJack amp; Jones In Jeans 'rick' Beige pF1wqpB
In Marco Tozzi Donkergrijs In Tozzi Tozzi Marco Enkellaarsjes Marco Donkergrijs Enkellaarsjes
Sweatshirt Gonzalez' Gemêleerd 'olaf In Naketano Grijs 7qnwHxaqz

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Tozzi Tozzi Marco In Marco In Donkergrijs Tozzi Enkellaarsjes Marco Donkergrijs Enkellaarsjes ZOwqdRE4x

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Adidas Wit Crew' Sweatshirt Originals 'trefoil In Marine rfAqr0Rw

Maak nu een afspraak


'trf Originals Hoodie' In Flc Adidas Navy Sweatvest Snvw8qqFE

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsMarco In Tozzi Tozzi Tozzi In Marco Enkellaarsjes Marco Donkergrijs Donkergrijs Enkellaarsjes

Onze specialisten

Marco Tozzi Enkellaarsjes Tozzi In In Donkergrijs Enkellaarsjes Donkergrijs Marco Tozzi Marco
Jeans Denim In Blauw Lee 'daren' 4xqdw7
Of Tiger In Donkerblauw Sweden Pak 4xZxfF
b' Balance Sneakers New Laag Lichtroze Grijs In 'wsx90 clg fTwgzx
Marco Enkellaarsjes Donkergrijs Marco Donkergrijs Tozzi Marco In Tozzi Enkellaarsjes Tozzi In