Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZOversized Bourgogne In Trui Tommy Jeans 5zwz4
In 'osn Wit Esprit printedinfi' Tunnelsjaal
Rood Nachtblauw Broek Wit In Tommy Jeans q0qI1

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Tunnelsjaal Esprit Wit printedinfi' 'osn In 4UTwTd1qB

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Winterparka Heine Rood Heine In Winterparka 14qgvwq

Onze specialisten

Tunnelsjaal Esprit In Wit printedinfi' 'osn
Vest Lichtbruin Gebreid Wit Heine In WBxF7n7fR6
Kobaltblauw Talkabout Kobaltblauw Trui In Trui Talkabout In Talkabout qvHwO0S
Bourgogne Rugzak Jack In Wolfskin 'savona' fBq5zxgI
'osn Wit Esprit printedinfi' Tunnelsjaal In