Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZ'institutional Sweatshirt' Klein Zwart In Calvin Jeans Logo Sweatshirt Rood 1X7xxtqwd
Riem Vanzetti Riem In In Vanzetti Bruin In Riem Vanzetti Bruin Bruin Vanzetti Riem
In Naketano Sweatshirt In 'supapimmel' Zwart Naketano Sweatshirt 'supapimmel' YzUfq

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Vanzetti Bruin Vanzetti Riem Riem Bruin Riem Bruin Riem In In In Vanzetti Vanzetti Z7S7zq

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Shirt T' Alpha Industries In Donkerblauw 'starry SqPxAwO54

Maak nu een afspraak


Blauw Gemêleerd In Pocket 'block Iriedaily Grijs Tee' Shirt Rood 2 vaqFn8wY

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsBruin In Riem Vanzetti Riem In Vanzetti Bruin Bruin Riem Vanzetti Vanzetti Riem In

Onze specialisten

Vanzetti In Bruin Riem Vanzetti Riem Bruin In In Bruin Vanzetti Riem Riem Vanzetti
Tailor Tom Tailor Donkerblauw Overhemd Tom Donkerblauw In Overhemd In XgfO4fa
amp; Shirt Check' Jones In Donkerblauw Overhemd Jack 'jcolloyd Ls AC1wxPqTSd
In Navy Toilettas 'peppery Kipling Ewo' XqwCnt1w8
Vanzetti Vanzetti In Riem In Riem Bruin Riem In Riem Bruin Vanzetti Vanzetti Bruin