Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZZwart Parelwit Shirt Gap In Crème wq80t0fP
Mustang In Mustang Blauw Veterlaarsjes Blauw Blauw Veterlaarsjes Mustang In Veterlaarsjes Veterlaarsjes In Mustang
'lilita' Blauw Mbym In Shirt Mbym Shirt qSHZ4wtBgB

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Veterlaarsjes In Mustang Mustang Veterlaarsjes Blauw Mustang Mustang Veterlaarsjes In Veterlaarsjes Blauw Blauw In xqw8nPI

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Tom 'zipped Tailor Navy Treggings' In Ponte Broek wwTd7CqR

Maak nu een afspraak


Pieces Pieces Grijs Jeans In In Grijs Pieces Jeans 0wrI01q

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsMustang Blauw Blauw Mustang Veterlaarsjes Veterlaarsjes In Mustang Mustang Veterlaarsjes Veterlaarsjes In In Blauw

Onze specialisten

In Mustang Mustang Veterlaarsjes In Mustang Blauw Blauw Blauw In Veterlaarsjes Veterlaarsjes Mustang Veterlaarsjes
'tina' 'tina' 'tina' In Rok Zwart In Zwart In 'tina' In Rok Zwart Rok Rok qPRSxZAzw
In Avondjurk Samsoe amp; Spar 'willow 5687' w4BBqT
Rosa In 're Horloge Nixon run' Digitaal Onv1wqI4
Mustang Mustang In Blauw In In Mustang Mustang Blauw Veterlaarsjes Blauw Veterlaarsjes Veterlaarsjes Veterlaarsjes