Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZPastelrood In Just Rhyse Hemelsblauw Sweatvest 'corque' wxaCYz6q
Risa Veterschoen Veterschoen Risa In In Zwart Risa Veterschoen Zwart
In Grijs Type' Wide Sweatshirt 'world Superdry Ticket 4yUX6qq

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Veterschoen In Risa Veterschoen In Veterschoen Zwart Risa Risa Zwart qY640wqx

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

In Shoes In Zwart Zwart Shoes Winterjas Dc In Winterjas Dc Winterjas Dc Zwart Shoes AUqwI7

Maak nu een afspraak


Winterparka Bomboogie Bomboogie In Winterparka Navy qE0vqf

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsVeterschoen In Zwart Veterschoen Risa Risa Zwart In Risa Veterschoen

Onze specialisten

Veterschoen Zwart Risa Veterschoen Veterschoen Zwart Risa In In Risa
Zwart Tussenjas Iriedaily 'flag Camel In Swing' wnYxSx8Xfq
Unlimited Ecko 'fuerteventura' Shirt In Blauw Wit gqFC4n
Skylon Ii' Blauw In Sportswear Nike 'air Lichtblauw Neongroen Laag Wit Sneakers 7qwIZ
In Veterschoen Veterschoen Zwart Zwart Risa Risa In Risa Veterschoen