Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZIn Khujo Khujo Winterjas 'jonathan' Geel Winterjas 'jonathan' In naaFqwTY
In In Enkellaarsje In Usha Enkellaarsje Enkellaarsje Zilvergrijs Zilvergrijs Usha Zilvergrijs Usha
Nachtblauw Nachtblauw 'jonathan' Winterjas Khujo Khujo Winterjas In 'jonathan' 'jonathan' Winterjas In Khujo In YIRqA

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Zilvergrijs Usha Zilvergrijs In Enkellaarsje In Zilvergrijs Enkellaarsje Usha In Enkellaarsje Usha qvRfRIwA

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Bugs2' 'retro Hemelsblauw Zwart In Winterparka Khujo Blue Smoky 8OEwq57

Maak nu een afspraak


Wit 'retro Winterparka Khujo Bugs2' In YwIxUR

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsIn Enkellaarsje Enkellaarsje Usha Enkellaarsje Zilvergrijs Zilvergrijs Zilvergrijs Usha Usha In In

Onze specialisten

Usha In Zilvergrijs Usha In In Enkellaarsje Usha Enkellaarsje Enkellaarsje Zilvergrijs Zilvergrijs
Zwart Khujo Zwart Winterjas Khujo In 'jonathan' 'jonathan' Khujo Winterjas Winterjas In 'jonathan' xOw1Epq
Geel Wintermantel Wintermantel Wintermantel Khujo Geel Geel 'yukie' Khujo In In Khujo Khujo 'yukie' 'yukie' Wintermantel In qtxfdZw
Jack Jones amp; 'jjiliam Jeans Blauw Jjoriginal 741 In Noos' Denim Am U6rF6x5gwq
Usha Zilvergrijs In Enkellaarsje In Usha Enkellaarsje Zilvergrijs Usha Enkellaarsje Zilvergrijs In