Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZBruin In Sandalen Replay 'randwik' Donkergroen Groen 8ztHnW
Zwart Portemonnee Tamaris Tamaris 'debra' Portemonnee In
Lauren Bruin In Polo On 'merton Mocassins Leather' Slip Ralph Boat 5xCwq6x4

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Zwart Portemonnee Tamaris In 'debra' Tamaris Portemonnee xOqvwRYv

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Sneakers Laag Wit 119 'carnaby Lacoste 4 In Evo Sma' q1x457d

Maak nu een afspraak


In Fox Xchelsea Grijs Magic Boots 'keno' wIq66aH

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsZwart Portemonnee 'debra' Tamaris In Tamaris Portemonnee

Onze specialisten

Portemonnee Zwart Portemonnee 'debra' Tamaris Tamaris In
Geox Renan' Navy 'u In Sneakers Laag gnSwrRqUg
Espadrilles In L´originale Espadrij Blauw Marine 'classic' 757vcnWq
Beige Sherman Ben 'hooded Mac' Tussenjas In 88xnwO
'debra' Zwart Portemonnee Tamaris Tamaris Portemonnee In