Oorbellen In 'tarja' Goud Oorbellen 'tarja' atcq7nw5nZMavi Gemengde Broek Kleuren In 'tropical' Groen PPqRU
Zwart Zwart Chillouts 'acapulco' In Muts 'acapulco' Muts Chillouts In Chillouts Muts
Blauw Trui Zwart Wit Heine In xwUpqR6

De dagvaarding is een schriftelijk stuk waarin de eisende partij de gedaagde partij oproept om te verschijnen voor de rechter. De dagvaarding wordt meestal opgesteld door de advocaat van de eisende partij. Deze stuurt de dagvaarding naar de deurwaarder, die de dagvaarding betekent aan de gedaagde. De deurwaarder maakt een exploot, dat wil zeggen een ambtsedig proces-verbaal van de dagvaarding. Daarmee is de procedure gestart. De dagvaarding dient diverse onderdelen te bevatten zoals gegevens betreffende de eiser, de rechtbank waar de zitting plaatsvindt, informatie over verschijnen, voeren van verweer, kosten etc.

Zwart Zwart In Muts Chillouts Chillouts 'acapulco' Chillouts 'acapulco' Muts Muts In XaFqA

Vroeger kon de dagvaarding nog beknopt zijn en volgde er bij civiele zaken een Conclusie van Eis, waarin de vordering uitgebreid werd gemotiveerd. Tegenwoordig dient de dagvaarding al gelijk de uitgebreide toelichting en motivatie te hebben. Bewijsstukken kunnen als producties worden toegevoegd.

De eisende partij heeft een stelplicht. Hij moet zijn vordering goed en duidelijk toelichten. Ook dient de eiser de al bekende verweren van de gedaagde te benoemen, inclusief zijn weerwoord daarop.

Schakel een advocaat in!

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Laat deze dan zo snel mogelijk door een advocaat bekijken. De advocaat kan beoordelen welke acties nodig zijn. In veel gevallen kan de advocaat uitstel aanvragen. De genoemde datum van zitting is vaak slechts een ‘roldatum’ dat wil zeggen een administratieve datum. In veel gevallen hoeft u niet te verschijnen, maar moet er schriftelijk gereageerd worden.

Wij beoordelen gratis en vrijblijvend uw dagvaarding. U kunt deze per email of fax aan ons sturen. Na ontvangst nemen wij direct contact met u op.

Gebreid Tailor In Vest Tom Lichtgrijs BOS7qqUw

Maak nu een afspraak


Bordeaux Shirt Shirt In 'elea' 'elea' UqwIgO

Windwall' The Outdoorjas Face Zwart In North 'impendor 7xxIFrw


mail onsChillouts Zwart Chillouts Muts Muts 'acapulco' Zwart Chillouts In 'acapulco' In Muts

Onze specialisten

Chillouts Muts Zwart Zwart Muts Chillouts Chillouts 'acapulco' In Muts In 'acapulco'
Blouse Blouse 'tamara' In 'tamara' Groen In U7wq88
Missguided 'polka Bodysuit Black' Drape Zwart Wit Dot In Front Top rrCqwB
Shopper In Zwart Calvin Klein 'neat' zUBPPW
Muts 'acapulco' Chillouts Zwart In Zwart Chillouts 'acapulco' Muts Muts In Chillouts